Posts

Showing posts from April, 2010

Car boat sales... IJN.. jumpa di sana!!!

Salam ladies & d geng....

Sempena labour day 2010.. IJN akan mengadakan car boat sales pada 8/5/2010... Pihak Qaseeh Ameera akan membuka gerai di situ di lot A4... u all semua di alu2kan melawat dan mengimarahkan tapak kamu...
InsyaAllah voucher istimewa akan diberikan pada anda... mengikut syarat dan terma  yang ditetapkan...

Jemput ye!! ramai!!!

May 2010... Kempen penurunan harga...

Salam bergaya dari kami....

Sempena Hari Ibu Sedunia pada May ini... , Qaseeh Ameera akan mengadakan kempen penurunan harga.... InsyaAllah sambil bermuamalat di galaksi ini disinari pula dengan tujuan dakwah Islami yang mendalam.... Mudah-mudahan diberkati Allah hendaknya....

Di bawah adalah harga2 baru tudung  yang sering menjadi pilihan hati... InsyaAllah...

Tudung Ala /Ariani /Scallop/ AlaMunawwarah/ Syria- untuk kain lycra  Korea!!!!

Saiz XS ( Ala Ariani sahaja )- RM 20
Sais S  - RM 25
Saiz M - RM 30
Saiz L - RM 35
Saiz XL - RM 42


Untuk Ori Thai silk / special brocades ... akan ada penambahan RM5!!!!


Promosi pos separuh harga / RM3 untuk sehelai tudung / RM 6-untuk 5 helai dan RM 12 untuk 20 helai tudung...

Promosi sehingga 30/5/2010.

Pembelian pukal sila sms Qaseeh Ameera untuk dapatkan harga istimewa!!!! bagi pembelian 6/12/20  helai ke atas!!!!


 InsyaAllah cart warna dan Edisi terhad tudung jahitan Qaseeh Ameera akan di terbitkan dalam masa beberapa hari lagi... tunggu yerk!!!

Terima Q…

Debaran menggunung...

Selesai dengan projek April Breeze and diikuti projek Smart Qaseeh pada Mei ni... saya di gemparkan pula dengan nostalgia yang mendebarkan hati...

Alhamdulillah.. hubby dapat rezeki lebih April lepas.. sedikit renovation pada rumah telah dijalankan.. Projek kami memasamg partition sliding door ala japanese style antara hall dan dapur... Wah hasilnya .. rumah kelihatan lebih kemas.. tidak terus menjerus ke bahagian dapur seperti pada sebelumnya...

Namun langit x selalu cerah... ada kesan sampingan yang tak diduga... Kami bertiga mulalah ingin memulakan suasana baru dengan bermalam di ruang yg baru... Namun begitu Girl tetiba meraung menangis berjam2!!! Sesuatu yg x kena berlaku... Setiap malam... tengah malam peristiwa itu berulang.. Saya tak mahulah memikirkan perkara negatif tetapi... hal ini memang realiti...Mungkin partition yg kami bina mengganggu laluan tersebut.....

Weekend itu kami membawa girl ke Darusyifa'di Surau Nur Ikhwan Rawang... Alhamdulillah nombor 46 menjadi milik…

Produk Ana Edar... sokong produk Islam kita...

Tetiba jatuh cinta pula mendengar mengenai garam... kristal garam.. etc...
Sayn ni memang hantu garam... Paling saya suka produk kristal garam untuk masakan Ana Edar dan Sole (minuman)... InsyaAllah produk ni membantu perjalanan aktiviti harian kita...

Kl dilihat.. harga garam 800g RM 15.90... bagi saya cukup untuk 5-6 bulan.... sebulan invest dalam RM2-3...

Air sole pun.. x kurang hebatnya... 35 titis untuk 1.5 l ... harian gunaan... rasa sedikit masinlah air tuh.. tapi cukup untuk mengimbangi garam mineral dalam badan...

Inilah saya... dalam sibuk2 menjahit tudung , kerja dan girl sakit (throat ulser + ear infection) dapat juga ilham baru.... InsyaAllah sedikit masa lagi bolg ini akan dihiasi dengan produk baru... tunggulah hubby update kl dia rajin... hehe...

2 hari EL... duk umah jaga girl.. tgn ni x reti diam....

Saya dah jadi pengedarnya pun... dan berhasrat nak jadi stokis barangan iSlam nih... sesiapa yg berminat bolehlah join sy....


Jumpa lagi nanti...

WAsalam...

April Breeze & Project...

Salam kengkawan...

Lama rasanya jari jemari ini tidak menilik dan menghalusi blog kesayangan ini...
April Breeze.... waktunya untuk melapangkan dada dan bercuti bersama keluarga... disamping kesibukkan harian dan menyiapkan 2 kodi tudung uniform serta order lain...
Girl Ameera pula tidak berapa sihat.. sedikit kesulitan pada ibu nak melunaskan hajat kawann2 yg nak cepat... maaf sesangat...!

Banyak lagi stok yg baru sampai.... tapi x sempat dipamerkan... InsyaAllah sedikit hari lagi akan di pamerkan....Tunggu yer!!!

TQ very much...