DIY...Pola Tudung, Anak Tudung..

Lega rasanya menghadapi jumaat yang indah permai ni.... Semoga Allah membukaa hati dan minda ini agar selalu mengingati kebesaranNya=== Allahu Akbar!!!

hai kawan2 yang suka menjahit tudung sendiri/ mahu mula menjahit tudung.... bukan apa... kadang2 kita kurang selesa pada tudung yang ada pada pasaraan ni... mungkin tersingkaat ker / x memenuhi citarasa hati... ataupun pada yg mahu merasa air tanagn sendiri n idea lebih canggih....... hahahah jom kita jahit.... D I Y... wawa time nih memacam kita boleh reka ya......

DIY kit ni datang dalam pakej dibawah ini...
berawning / 1 piece syria
Pola tudung / RM 5 perpola (x termasuk postal fees)
Code A1) Pola tudung  Ala Ariani- Size S, M, L, XL
CodeA2) Pola Tudung Alaa Munawwarah- Size S, M, L, XL, Munaawarrah belah
Code A3) Pola Tudung Pusing/ Twist-Size S/M/L/XL
Code A4) Pola tudung Ala-Sophy- L size only
CodeA5) Pola Anak tudung  Syria x berawning/ n berawning =RM3/ pcs
CodeA6) Pola Anak tudung Ninja x berawing/ n berawning=RM5/pcs
Code A7) Pola Anak tudung x berawning + penutup dagu = RM5/pcs
CodeA8) Pola  Inner Neck    =RM5

Nota Menjahit
CodeB2) Nota menjahit Tudung =RM 15

CodeB3) Nota Anak Tudung Ninja Awning / x ada awning=RM 13

Code B3) Nota Anak tudung Ninja x berawning + penutup dagu= RM15

Pakej Nota Tudung + Pola

Code D1) Pakej Nota Tudung +1 Pola  tudung = RM18
Code D2) Nota Tudung + Nota anak tudung ninja + free  pola tudung (1)= RM30
CodeD5) Pakej Nota Tudung + 1 Pola Tudung + Nota Anak tudung + pola anak tudung= RM35

Code D6) 3 polas tudung + *free satu pola lagi= RM15

Pakej Nota Tudung + Pola + kain lycra 1m (terhad pada warna yg ada saahaja).. * free pengeras tudung etc
Atas permintaan yang menggalakkan, Ros buka kembali pakej nih...
pakej ini merangkumi
1) nota menjahit tudung (15)
2)pola tudung (2pcs)-sila detailskan size n pattern ya!(RM10)
3)1meter kain lycra- (warna terhad ya!) (RM11)
4)pengeras tudung bergam ya!(RM1)

Harga RM33 sahaja ( x termasuk post ya!)



* yg lain2 tu kl x ada dalam pakej boleh sms ros ya... nanti kita discus harganya!

Ya, saya.. kl berminat boleh terus sms ros ya... InsyaAllah esok harinya-kl tiaada aral melintaang akan terus diposkan kerumah anda menggunakan perkhidmatan courier .....

untuk charge post ..untuk dokumen biasa: RM5-6
untuk atas 500g daalam RM 8-10 ya!
untuk semenanjung... Saabah n Sarawak tambahan RM 3 yaa...TQ






3 comments:

  1. Sedey..minggu lepas beli pola tudung dari blog 'molek tudung'.tunggu seminggu baru dapat bayar RM18 tak kesahlah dah halalkan pon. Pola senget tak tepat & takleh pakai.Kakak yg jual pola tu nama shima macam manis je mulut sebelum jual.Bila saya email balik komplen ini yg saya dapat

    "KELAKAR SANGAT YANG LAIN-LAIN BOLEH BUAT.....KAU NI 'DAJJAL AKHIR ZAMAN' ERK DAJJAL MATANYA SATU TAPI KAU NI DUA MATA LAGI DASHYATTTT

    KAU NI DAH BUKAN BUSUK PERANGAI.....HATI KOTOR.....MULUT LONGKANG JERRR......RUPA-RUPANYA SI PENDAJJAL MATA SATU!!!!

    DAH TAHU SANGAT CALL TANYA MACAM2.....NAK JADI MAK DAJJAL !!!!!

    NAUZIBILLAH MIN ZALIK......VIRUS DAJJAL SEDANG MENYERANGGG......)))))))))))))"
    Sent from Molek Tudung

    Sanggup dia maki customer setelah orang bagi duit kat dia. Sesiapa yg terfikir nak beli tudung kat situ baik jangan.

    ReplyDelete
  2. sy nk bli pengeras tudung je u jual x..amik dlm 20 pcs...harap blh membantu

    ReplyDelete
  3. Ayu Maria

    Ishk3 teruknya 'Darnella Scarf' ni mengaibkan & memburukkan Pn Shima Molek Tudung....ni mesti de niat yg x baik nk melingkupkan molek tudung.

    sy ni betul2 bersyukur dpt kenal molektudung pd thn 2008 lg bermula dr situ sy beli starter kit rm100 dan start amik tempahan sikit2 akhirnya sy dh tahap yg selesa sgt2....dgn pola2 yg dijual tu la sy blh dpt tempahan yg byk coz byk pilihan pola sy dpt show pd pelanggan.

    disebabkan pola2 molek tudung ni juga la sy berani nk menjahit.... yg mmg x de skill pe2 pun jahit2 ni......dan nk dijadikan 'jodoh' sy berkenalan dgn pemilik butik kat mall.... history nye dia terjebak dgn menjual tudung2 yg dijahit sendiri bermula membeli pola2 molektudung.

    see...mmg terbukti kan....x sangka blogwalking2 terjumpa komen memfitnah pn shima molektudung....mesti pn shima ni tak tau tersebar nya molektudung diaibkan mcm ni oleh 'darnella scarf' pe yg sy tau pn shima ni mmg busy & byk ke oversea....sblm ni sy nk order pola yg terbaru dia x de kat cni mmg byk ulangalik ke oversea.....walau mcm ne pun sy sanggup tunggu pola dkt 2 mgg sampai....pe yg pasti hasilnya mmg berbaloi-baloi x rugi langsung untung de la....

    MAAF bebanyak yea Tuan Tanah.....byk komen di sini sy hanya insan biasa yg hanya menjelaskan pe yg tau hal sebenarnya & pengalaman berurusan dgn molek tudung.

    Sy harap komen sy yg x seberapa ni tidak di delete. Kita kena ADIL dgn kedua-dua pihak.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Welcome friends,...

free hit counter