Gusar..

Hari ini aku sambung cuti HAri buruh smlm..... planning nak sttle down semua kain2 tudung kat atas... tapi ada 1 kegusaran melanda.... Anakku Aleesya Safiya... hari ni ibu cuma dapat bekalkan susu 2 botol sahaja... EBm semua dah habis... bekalan susu ibu makin sedikit nak... ada bekalan lain untuk kamu hari ni.. Susu Ilham.. InsyaAllah kalau kamu serasi dengan susu ni... ibu akan bekalkan harian sebagai pelengkap kamu. Gusar hati ibu..... ibu tunggu berita dari rumah..Ibu takur kl kamu alergik pada susu lembu macam Kak Long kamu dulu... Ya Allah berikan kedua2 puteriku perlindungan dan kegembiraan disepanjang hari mereka. Amin.

Comments

Popular posts from this blog

Anak tudung Ninja!!!

Anak tudung menutup dagu--versi Safiya

DIY...Pola Tudung, Anak Tudung..