Elegant pearl lanyard ... batch 2

hehe tengok si cek mek molek ni pakai nampak elegant n exclusive betul... wah x sabar nak gaayakan esok lusa..


Batch 2 ni ros teruja nak perkenaalkan elegant pearl lanyard... yerlaah.. kaadang2 kita ni wanita sukakan kecantikan.... amat suka... kadang2 nak pakai mutiara n krista kaat luar tudung nampak x kena cara plak... tetapi dengan lanyard ni... memang bertepatan n cukup menarik... wah... nanti ros zoom ya... bagi namapk lagi cun... heheh tadi nak fokus kat mek nih tapi tetiba battery low... wah gitu!!! cubaan... so sempat shoot 3 gambor.. heheh satu lagi kabur plaks....

So far ada dua warna je dalam koleksi... hehe.. sila sms kod ya jika berminat.
warna putih hanya ada satu jer... sbb yg lain dah di grab... peachy colour ada byk lagi... de! sila2 sila ya

lanyard ni ukuraannya adalah standard size
bahan: mutiara china ( betul ya)...satu lanyard memakan 95-115 biji mutiara.
selesa dipakai
warna : peachy pearl ( aada 3 unit semuanya).
harga:RM50/ x termasuk post yea!

nanti ros bagi details colour --- zoom lebih dekat

satu lagi... kalau nak order banyak .. ros akan bagi quotation.. InsyaAllah harga lagi murah n berbaloi2...
manalah tahu nak buaat function n nak pakai lanyard elegant nih... wah... menawan hati n kalbu...

sila sms ros ya...kl berminat

jumpaa u ols lagi...
x sabar nak update 3 rd batch pulaks...
heheheh.. tunggu

Comments

Popular posts from this blog

Anak tudung Ninja!!!

Anak tudung menutup dagu--versi Safiya

DIY...Pola Tudung, Anak Tudung..