Telekung Lycra

Gembira tengok anak2 happy pakai telekung yang ibu jahitkan.. Semoga membesar bagai anak yg solehah ya nak!!!

Tercetus idea dari teman nak buat telekung menggunakan kain lycra,,, cantik juga .. kain lembut sejuk n beralun x kejung dek cotton ( x jumpa cotton India kat KL lagi.. heheehh).

Awning ni ros buat menggunakan kain renda cotton rich.. nampaaklah ada embro sikit. Namun kl nak pakai kain lycra itu sendiri pun ok.. cantik gak... nanti ros buat sample ya... harga jauh lebih murah dr pakai embro cotton rich ( mahal sikit- beli kat kedai bunga reben rm 7.5 semeter.. nge nge)... ros jahitkan dengan kedutan detah yang lebarnya 0.75 inchi.. so x lah besar sgt,,, just nice gitu... gegirl dldm pic ni berumur  setahun dan 3 tahun setengah...

So kawan2 kl berminat blelah contact ros 0133440865. Nanti ros prepare nota menjahit telekung ini.
Tenang hati tengok anak2 happy!

Untuk telekung anak tersayang, ibu2 boleh ukur :
1)labuh tudung dari tengah kepala sehingga bahagian lutut atau labuh yg dikehendaki.
Jumpa lagi ya!!! Ameera pakai 30 inchi, 3 tahun setengah..
2) Labuh kain pun dr bahagian pinggang ke bahagian kaki atau lantai yg dikehendaki ( hhheh biasanya ros buat labuh tudung telekung =labuh kain)
3) Bahagian muka telekung=ukur keliling muka / ros boleh buat free size ( Size dua muka mini telekung and telekung tu = saiz yg sama dan boleh dipakai oleh anak setahun dan 3 tahun).

Atau  rujuk pada  table bawah ni:


 ppER CONTct ros tau..

tq

Comments

Popular posts from this blog

Anak tudung Ninja!!!

Anak tudung menutup dagu--versi Safiya

DIY...Pola Tudung, Anak Tudung..